Omdömen

“Vi är en naturbruksskola som har anlitat Kvist trädfällning för motorsågkurser nivå A+B. Kvist trädfällning har varit bra att jobba med ifrån början. I planeringen har de varit hjälpsamma och flexibla med datum och upplägg. Under kursen träffade vi instruktören Stefan, som på ett pedagogiskt, säkert och roligt sätt höll kurserna för oss. Vi behövde en instruktör med tid och tålamod, då många av oss hade väldigt lite motorsågsvana sen innan, vilket vi fick. Vi vill även tacka Stefan för din stora vilja att visa och instruera deltagarna och ge dem bästa möjlighet att bli bekväma med motorsågen och klara av kursen. Vi uppskattade även att det fanns möjlighet för deltagare att göra om de moment där det behövdes extra tärning och samtidigt fanns möjlighet för de med snabb utveckling att få prova på mer utmanande övningar.”
Erika Lundén
Lärare, Realgymnasiet
"Vi anlitade Stefan för att fälla ca 150 stora träd på vår nyinköpta villatomt.

Vi bedömde detta som ett svårt och riskfyllt uppdrag. Det fanns grannar och hus på alla sidor om tomten, samtidigt som det var extremt kuperat med med berg och höjdskillnader på 55m från ena till andra sidan. Uppdraget krävde att en hel del av träden fick fällas genom klättring och kapning bit för bit.

Stefan ansvarade för hela uppdraget, inklusive bortforsling av stockar, grenar och ris. Stefan genomförde sluligen på eget initiativ städning av tomten.

Arbetet löpte smidigt med mycket gott samarbete mellan oss, grannarna, Stefan. och hans personal.

Vi kan varmt rekommendera Stefan för er som behöver hjälp liknande uppdrag."
Christer & Marie-Louise Johansson
“För att öka trivseln på gårdarna och balkongerna så har vi på Stena Fastigheter i samråd lokala hyresgästföreningen beslutat att ta ner ett antal träd på gårdarna för att solen lättare ska kunna sprida sitt sken över balkonger o grillplatser.

Efter rekommendationer så föll valet på Kvist Trädfällning AB, nedtagning utav träden och återställningen utav grönytorna var till allas belåtenhet.”
Roger Forslund
Förvaltare, Stena Fastigheter
”En mycket bra och pedagogiskt upplagd kurs som på ett seriöst sätt lärde mig att hantera motorsågen rätt och säkert. Stefan är mycket lugn och professionell i sin roll och gör att vi som deltagare känner oss trygga och säkra vilket leder till bra inlärning.”
Sandra Löfgren
Platschef, Lida
"Vi har anlitat Kvist Trädfällning för en rad uppdrag på Stockholmsmässans område.

De har alltid skött arbetet utmärkt och säkert samt alltid varit noggranna med städning och upprensning efteråt vilket vi uppskattar.

Vi kommer säkerligen anlita Kvist Trädfällning när vi är i behov av trädfällningstjänster framöver."
Sven-Erik Sundberg
Fd fastighetsförvaltare, Stockholmsmässan
”Vi har använt oss av Kvist Trädfällning för att beskära våra träd i fler omgångar. De lämnar området snyggt och städat efter sig och sköter arbetet väldigt proffsigt.”
Helena Andersson
Tullinge
“När vi skulle bygga ny pool behövde vi både ta ner och beskära en del träd på tomten. Det var lite extra bråttom så när Stefan tittat på jobbet och snabbt återkommit med en offert gick allt över förväntan och allt blev klart i tid

Vi kan varmt rekommendera Stefan och Kvist Trädfällning.”
Daniel Persson Cirera
Tullinge